25 de gener de 2020 25/1/20

L'Ajuntament de València instal·larà enllumenat eficient en diversos barris

  • La Junta de Govern Local ha acordat declarar vàlid el procediment per a contractar l’execució d’estes obres

La Junta de Govern Local ha proposat declarar vàlid el procediment per a contractar l'execució de les obres de millora de l'enllumenat públic en diverses zones de la ciutat de València, dins del procés de participació ciutadana de 2018, així com classificar les proposicions i requerir la millor oferta respecte de cadascun dels lots, prèviament a l'adjudicació del contracte.

Amb este acord es dóna continuïtat a un procés encetat amb la licitació del projecte de millora de l'enllumenat públic en diverses zones de la ciutat per un import inicial d'1.453.953,15 euros en desembre de 2018, tal com va sol·licitar el veïnat a través dels pressupostos participatius.

El projecte de millora de l'enllumenat públic inclou la il·luminació davall dels ponts del Jardí del Túria i la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat en cinc zones: Camí Nou de Picanya-Tres Forques, Malilla-Amado Granell, Dolores Marqués-Germans Fabrilo-Pare Barranco-Alguer-Pobla de Farnals, Torrefiel-Carolina Álvarez i Olivereta.

Els treballs, que duraran uns quatre mesos des de la formalització del contracte canviaran lluminàries que són obsoletes. En la majoria de casos es tracta de bàculs de carretera, columnes altes que es van instal·lar fa ja moltes dècades a la ciutat, que no són estètics i que han de ser substituïts a poc a poc per altres models de fanals més adequats i de menor altura, que queden per davall de la copa dels arbres.

Pujar