24 de setembre de 2020 24/9/20

L'ajuntament culmina en Benifaraig el condicionament de la zona per als vianants del Camí Venta del Moro

L'ajuntament culmina en Benifaraig el condicionament de la zona per als vianants del Camí Venta del Moro - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'ajuntament culmina en Benifaraig el condicionament de la zona per als vianants del Camí Venta del Moro - (foto 2)
  L'ajuntament culmina en Benifaraig el condicionament de la zona per als vianants del Camí Venta del Moro - (foto 3)

  L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Pobles de València, dirigida per Lucía Beamud, ha finalitzat el condicionament del paviment en la zona per als vianants del Camí Venta del Moro de Benifaraig, al districte de Poblats del Nord.

  “Un camí important millorat per als veïns de Benifaraig. El camí Venta del Moro es tracta d'un camí que dona accés a una edificació protegida en un entorn d'horta i al final del camí es troba un accés posterior de servici del col·legi públic Manuel González Martí. S'ha reconstruït el ferm, s'ha adequat el drenatge substituint les reixetes existents i construint un nou embornal i s'ha senyalitzat mitjançant pintura un recorregut per als vianants”, ha explicat la regidora Beamud.

  Una inversió de 21.512,87 euros per al condicionament del paviment d'esta zona per als vianants amb l'objectiu de facilitar la mobilitat i la seguretat dels veïns del poble de Benifaraig, al districte de Poblats del Nord.

  "La Regidoria de Pobles de València prossegueix així amb la seua labor de millorar les infraestructures dels diferents nuclis dels Pobles de València”, ha exposat Beamud.

  Una inversió que s'enquadra dins de les inversions financeres sostenibles (IFS) que pretenen contribuir a la realització d'una forma sostenible, objectiva i equitativa, d'inversions destinades a la prestació integral i adequada dels serveis de competència municipal.

   

  Pujar