5 de desembre de 2020 5/12/20

Junta Central Fallera entrega els premis del LX Concurs de Fotografia de Falles

1er accesit AMOR A L'ARTE I LA CULTURA Arrives tú, i plenes la meua vida de color
1er accesit AMOR A L'ARTE I LA CULTURA Arrives tú, i plenes la meua vida de color

  Este divendres el Palau de l'Exposició de València ha acollit l'acte de lliurament de premis del LX Concurs de Fotografia de Junta Central Fallera, corresponent a les Falles de 2020. Amb aquest certamen, any rere any, la Delegació de Cultura de JCF desitja premiar l'entusiasme de les persones que durant les Falles realitzen reportatges o fotografies de tot allò que representa l'incomparable món de la nostra festa.

  El concurs està obert a totes les persones, siguen o no professionals de la fotografia, i té dos modalitats: color i blanc i negre. El tema de les imatges ha de ser obligatòria i exclusivament relatiu a la festa fallera, el seu ambient, la gent, els festejos, etc. El jurat està composat per cinc persones de reconeguda solvència i coneixements de fotografia.

  A banda dels premis de les dos categories, també s'inclouen altres guardons especials. És el cas del Gran Premi Levante‐EMV a la fotografia més “enginyosa” de totes les presentades al concurs, dotat amb 300 euros i Trofeu Levante‐EMV; el Gran Premi Nuevo Centro “La càmera va estar allí” a la millor instantània de totes les fotografies presentades, dotat amb una targeta regal de 300 euros i un Socarrat; el Gran Premi La Joia Indumentaristas a la fotografia que millor represente la indumentària valenciana, dotat amb un tall de tela valenciana de 5,5 metres i un trofeu; i el Gran Premi Segles Indumentaria Valenciana "No fallas 2020" a la fotografia que millor capte el sentiment de les "no Falles 2020", dotat amb un tall de tela negra i confecció de gipó si la guanyadora és dona, o tall de tela i confecció de jupetí si és home.

  L'exposició de les obres guanyadores tindrà lloc en la plaça interior del centre comercial Nuevo Centro del dia 5 al 18 d’octubre de 2020.

  El concurs compta amb la col·laboració de de Nuevo Centro, La Joia Indumentaristas, Segles Indumentaria Valenciana, Levante-EMV i l'Agrupació Fotogràfica Valenciana.

  MÉS FOTOS
  1er Premi NINOTS Asombrada
  2on accesit AÇO SI QUE TE RISC ( Que voltes da la vida )
  2on premi AMOR AL ARTE Y LA CULTURA_Coloreando la Ciudad
  3er accesit .Fallers al carrer, els ultims moments (Les Falles no Falles)
  3er premi Lema 2020 Dolços del iaio
  1er accesit - (L'últim alé de les falles) València mira al cel
  1er premi- EL QUE VA PODER SER I NO FOU - Buscant la mirada
  2ª Accesit - LES FALLES NO FALLES - Atrapada entre plastic
  2on premi- FALLAS SINTOMÁTICAS - En manos de la festa I
  3er premi- .FALLAS SINTOMÁTICAS - En manos de lka fiesta II
  Premi llevant a la foto més enginyosa  (L'últim alé de les falles) La Parada
  Premi Segles indumentararia valenciana Il·lusió fallera òptica - Masc...cletà
  Premi, La joia indumentaristes. Sentiments Fallers - Passió
  Premio Nuevo Centro, La camara estuvó allí-POLVORA-Me toca!!!
  Pujar