21 de gener de 2021 21/1/21

El judici pel la suposta paternitat valenciana de Julio Iglesias, vist per a sentència

El judici pel la suposta paternitat valenciana de Julio Iglesias, vist per a sentència - (foto 1)

  Aquest dijous ha tingut lloc una nova vista pel judici que estudia la suposada paternitat del cantant Julio Iglesias sobre un jove valencià, Javier Sánchez Santos. El jutjat de Primera Instància número 13 de València ha deixat vist per a sentència el cas, la qual podria donar-se a conéixer al llarg de les pròximes setmanes.

  En la cita judicial celebrada hui, s'ha comptat amb el testimoniatge de la mare del denunciant, María Edite, qui després de prestar declaració davant la jutgessa s'ha mostrat segura de la seua veritat: “S'ha vist la veritat, el que estava dient era tota la veritat” ha afirmat davant els mitjans de comunicació. “Jo done la cara, Juliol no la dóna” ha recalcat.

  Per part seua, el suposat fill del cantant ha denunciat que tant ell com la seua mare són “víctimes d'un error de forma per l'Estat”, al mateix temps que s'ha mostrat confiat en el dictamen que s'emeta: “Esperem que aquesta vegada es faça justícia i se centren en el fons”.

  Cal recordar, que la denúncia interposada compleix ja dos anys de recorregut perquè va ser en l'estiu de 2017 quan Sánchez va presentar la demanden definitiva contra Julio Iglesias. Una demanda amb la qual s'han posat en dubte moltes coses, entre elles la manera en la qual es va obtindre l'ADN del cantant.

   

  Pujar