21 de novembre de 2019 21/11/19

Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana reuniran a València als professionals del sector el pròxim 14 de novembre

  • Les jornades se celebraran en la Facultat de Ciències Socials i la programació aportarà un major protagonisme a les experiències presentades

Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana reuniran a València als professionals del sector dijous que ve 14 de novembre amb l'objectiu de compartir experiències i posar en valor la funció que realitza el personal tècnic d'ocupació i gestió del desenvolupament local.

L'esdeveniment, impulsat pel Grup de Recerca de Desenvolupament Territorial de la Universitat de València (GRIDET), gira al voltant de la temàtica de la coordinació institucional multinivell i compleix el seu desè aniversari aportant un major protagonisme a les experiències presentades.

Les jornades començaran a les 09:30 hores en la Facultat de Ciències Socials i comptaran amb l'assistència del Secretari Autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu. Així mateix, la programació aprofundirà en les experiències seleccionades pel Comitè Científic amb la celebració d'una taula i amb la presentació de tres projectes lligats a les tres províncies.

Al voltant de 150 persones han formalitzat la seua inscripció a l'esdeveniment, entre els quals figuren professionals, estudiants i organitzacions vinculades amb aquest àmbit. Les inscripcions continuaran obertes en els pròxims dies a través de la web www.gridet.blogs.uv.es, on es pot trobar el formulari en el mateix cartell de les jornades.

L'organització ha agraït a totes les persones que han presentat les seues experiències en el període establert, així com el suport dels diferents col·laboradors com la Universitat de València, l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, la Federació de Personal Tècnic en Gestió del Desenvolupament Local, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA), la Generalitat Valenciana, Caixa Popular, la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana, la Diputació de València i el Consorci per a la Creació d'Ocupació ‘Pactem Nord’.

ocultar
Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana reuniran a València als professionals del sector el pròxim 14 de novembre
Pujar