12 d’agost de 2020 12/8/20

La joia més prometedora del València CF fitxa pel Manchester City

Ferrán Torres aplaudeix a l'afició de Mestalla
Ferrán Torres aplaudeix a l'afició de Mestalla
  • Ferrán Torres ja és història a Mestalla i els valencianistes ingressen pel seu traspàs 25 milions d'euros més 12 en variables

La història de Ferrán Torres amb el València CF ha arribat a la seua fi després d'un llarg any de desavinences rellevants entre totes dues parts. La joia de la pedrera valencianista diu adeu a Mestalla després de no acceptar l'oferta de renovació que li va presentar el club, ja que ha decidit canviar totalment d'aires i signar un llarg contracte de cinc temporades amb el Manchester City de Pep Guardiola.

Cert és que la plantilla valencianista perd a un dels seus fixos, però s'embutxaca una important quantitat econòmica en ser Ferrán Torres el futbolista sub 21 espanyol més car de la història després d'acceptar el traspàs amb el conjunt britànic. La seua clàusula de rescissió era de 100 milions d'euros, però en trobar-se en el seu últim any de contracte, si el club no li venia ara es podria haver marxat l'estiu següent a cost zero.

La pujada quant al salari del futbolista també és notable, ja que el City li millora el contracte i compleix les expectatives marcades per Guardiola en el fitxatge de l'espanyol.

La plantilla valencianista queda, després d'aquesta eixida, marcada pel clima de raresa que existeix entre la propietat, o cosa que és el mateix Peter Lim i Anil Murthy, i els futbolistes que l'única certitud que tenen és qui serà el tècnic que començarà la temporada. Aquest mateix, Javi Gracia, va explicar durant la seua presentació que ni ell mateix sap hui dia amb quins futbolistes compta i amb quins no, ja que l'exemple més evident és el del capità Dani Parejo, el futur del qual depén del president i de l'amo i no de l'opinió del tècnic.

Pujar