4 de desembre de 2020 4/12/20

Joan Ribó proposa la renovació de l’estació d’autobusos de València

Joan Ribó proposa la renovació de l’estació d’autobusos de València - (foto 1)

  L’alcalde de València i candidat de Compromís per a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, ha reivindicat hui “una estació d’autobusos rehabilitada i dignificada, que s’ajuste als paràmetres de qualitat del servici, seguretat, comoditat i estètica que mereix la tercera ciutat més gran de l’Estat”. Durant la seua visita al barri de Campanar Ribó ha volgut denunciar la degradació a què s’han vist sotmeses les instal·lacions de l’única estació d’autobusos amb què compta València.

  “Campanar és un dels barris paradigmàtics de l’abandonament sistemàtic a què varen sotmetre els diversos governs del Partit Popular als barris perifèrics de València. Lamentablement durant els darrers quatre anys la Conselleria tampoc ha revertit eixa situació en el cas de l’estació d’autobusos, per la qual cosa des de Compromís assumirem el lideratge d’una exigència que compartix tota la ciutadania: volem l’estació d’autobusos que mereixem i no pararem fins aconseguir-la”, ha explicat.

  Ribó s’ha posicionat al costat del veïnat del barri, partidari de dotar l’entorn d’equipaments públics i servicis de qualitat tant pel que fa a l’estació d’autobusos com en allò referent a l’entorn, on se situen els edificis de l’antic hospital La Fe. “Els veïns i les veïnes de Campanar i la resta de persones usuàries d’esta estació no són ciutadans i ciutadanes de segona. Mereixen les mateixes condicions de qualitat, seguretat i comoditat que disfruten els veïns i les veïnes d’altres ciutats com ara Madrid, Barcelona, Sevilla o Saragossa”, ha afirmat.

  Passejada pel barri amb el veïnat

  Ribó ha fet estes declaracions durant la primera part de la seua visita al barri de Campanar, on esta vesprada participarà en una passejada acompanyat per representants veïnals i amb altres integrants de la candidatura de Compromís per València per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. “Portem quatre anys donant la cara i escoltant i dialogant amb els veïns i les veïnes dels barris i ara continuem fent-ho en campanya per explicar-los què continuarem fent per consolidar el canvi iniciat en 2015 i, entre totes i tots, aconseguir la ciutat que volem i mereixem totes i tots”, ha explicat.

  Pujar