20 de setembre de 2020 20/9/20

InnDEA València recolza un curs més al sector valencià dels videojocs

    InnDEA València aposta un any més pel suport i impuls a la creació digital valenciana. Una de les activitats que serveixen d'exemple d'aquesta línia d'actuació és la novetat enguany d'incloure diferents elements dinamitzadors que es posaran en marxa a partir de la setmana que vé en el marc dels encontres de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs GamesDevs Meetup València.

    El dimarts 6 de setembre tindrà lloc a les 18:30h la ja tradicional “quedada informal” de GameDevs Meetup València, un encontre mensual i gratuït, que també se celebra a Las Naves, i que es reprén aquest curs per a de nou conéixer i intercanviar opinions amb els i les professionals de la indústria del videojoc de la nostra ciutat. GamesDevs Meetup compta amb el suport i col·laboració de InnDEA València i de l'Associació d'Estudiants de Videojocs.

    Un dia després, el 7 de setembre el públic podrà provar en la sala Think Thank de Las Naves durant quatre dies, la tecnologia de Realitat Virtual que empra una representació de les empreses valencianes de videojocs. Aquesta tecnologia és una de les més importants en aquestos moments en el món dels videojocs.

    Pujar