21 de setembre de 2020 21/9/20

El Govern de la Nau II continua avançant en les negociacions

El Govern de la Nau II continua avançant en les negociacions - (foto 1)

  Les comissions negociadores del PSPV-PSOE i de Compromís han représ en la vesprada aquest dilluns les taules de treball per a conformar un programa de govern comú per als pròxims quatre anys. Es tracta de la segona reunió que mantenen les dues formacions, després que els cap de llista de cada formació mantingueren una primera presa de contacte després de les eleccions del 26 de maig divendres passat.

  L'objectiu d'aquestes comissions no és un altre que aconseguir conformar un govern de “coalició, estable i de progrés que done resposta als reptes de València”, tal com apunten tots dos partits en un comunicat. En la reunió, que ha tingut lloc en el Rialto, s'ha procedit a analitzar els programes electorals amb els quals de totes dues formacions van concórrer a la cita electoral per a establir els eixos sobre els quals continuaran els treballs al llarg d'aquesta setmana.

  Durant aquesta setmana s'aniran perfilant els llocs i les propostes que durà a terme el nou govern, quedant de moment en l'aire a càrrec de qui estarà cadascuna de les regidories.

  La investidura del pròxim alcalde de València tindrà lloc, si tot segueix segons el que es preveu, dissabte que ve 15 de juny donant inici oficial a la nova legislatura del govern municipal.

   

  Pujar