8 de març de 2021 8/3/21

Giner demana explicacions al PSOE sobre els jóvens contractats que han deixat de treballar en la Fundació Turisme

Giner demana explicacions al PSOE sobre els jóvens contractats que han deixat de treballar en la Fundació Turisme - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha demanat explicacions al PSOE sobre els jóvens contractats amb els programes EMPUJU i EMCUJU que han deixat de treballar en la Fundació Turisme al ser traslladats a servicis de l'Ajuntament.

  “Volem saber on estan treballant els jóvens beneficiaris del programa EMPUJU i EMCUJU que van ser destinats, inicialment, a la Fundació Turisme i a la Fundació Pacte per l'Ocupació. El PSOE deu aclarix quines funcions i quins mitjans tenien a la seua disposició quan van iniciar la seua relació laboral amb l'Ajuntament i quins tenen ara”, ha dit Giner.

  El portaveu de Cs ha recordat: “Ciutadans va denunciar a l'agost la cessió irregular de jóvens contractats i insistim en el fet que tots els treballadors de l'Ajuntament han d'estar en condicions legals. La convocatòria dels EMPUJU i EMCUJU marca que només podran ser beneficiaris d'estes ajudes els Ajuntaments, les Mancomunitats i les Diputacions de la Comunitat Valenciana, així com els seus organismes autònoms pel que, tal com el PSOE sabia, ni la Fundació Turisme ni la Fundació Pacte per l'Ocupació poden tindre empleats amb este programa”.

  El portaveu de Cs ha incidit en la necessitat de dignificar el treball dels jóvens. “Des de Ciutadans volem que els jóvens de la nostra ciutat tinga treballs qualificats en els que puguen desenrotllar-se laboralment”, ha dit Giner.

   

  Pujar