30 de novembre de 2020 30/11/20

Giner: “Els apartaments turístics necessiten diàleg i regulació”

Giner: “Els apartaments turístics necessiten diàleg i regulació” - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha assegurat hui: “Els apartaments turístics necessiten diàleg i regulació i el tripartit només expedienta i posa taxes”. Giner ha explicat en roda de premsa que “estamos en el tercer estiu de la legislatura i veiem falta de previsió i de planificació”.

  El portaveu de Cs ha incidit en la falta de coordinació entre l'Ajuntament de València i la Generalitat. “La Generalitat està fent proves pilot i treballant en una regulació i pareix que a este ajuntament li interessa anar per lliure amb un camí invers. Ens preocupa que no es parle de regulació i només se centren a sancionar i a posar impostos i que no existisca coordinació amb altres administracions”, ha dit Giner.

  Davant del problema dels apartaments turístics en tota Espanya, Fernando Giner ha apuntat: “Des de Ciutadans volem advertir que cal parar atenció de com es parla i en quins àmbits es diuen les coses. Existix, en estos moments, el perill latent de què es contagie l'ambient hostil que ocorre, per exemple, en la Barcelona d'Adiga Colau i açò no ho volem per a València”.

  Respecte a les dades oferits per Sandra Gómez respecte a l'evolució del turisme, Giner ha dit: “Les dades reals contradiuen les dades oferits pel tripartit”. El portaveu de Cs ha recordat que Ciutadans va presentar 50 al·legacions al pla de turisme en què demanava que la qualitat primara sobre la quantitat. “No entenc de què presumix Sandra Gómez. La rendibilitat i el preu mitjà ha pujat a València menys que a Espanya”, ha dit Giner.

   

  Pujar