21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs exigeix a Ribó millorar els sistemes de detecció per a d'emergències socials i coordinació amb la Conselleria

Cs exigeix a Ribó millorar els sistemes de detecció per a d'emergències socials i coordinació amb la Conselleria - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit hui a Ribó millorar els sistemes de detecció per a emergències socials i coordinació entre Ajuntament i Conselleria per a solucionar els casos més greus “amb immediatesa”. “És inacceptable que l'Ajuntament tinga coneixement de casos com el d'una senyora que ha estat vivint dos mesos en un traster amb el seu fill amb discapacitat i Ribó no els atenga amb rapidesa”, ha criticat Giner.

  El portaveu de Cs ha instat a l'alcalde a abordar “de manera molt seriosa” les emergències socials i ha censurat que Compromis incomplisca el seu compromís de ‘rescatar persones’

  Fernando Giner ha manifestat la seua preocupació per la inexistència de “mecanismes d'intervenció, amb la participació dels centres de Serveis Socials municipals, l'àrea d'Urbanisme, Policia Local, la Generalitat i els col·lectius que atenen els casos d'emergència social”. “L'objectiu és obtindre la informació el més ràpid possible i que, una vegada s'haja d'actuar, s'apliquen solucions sense perdre's en els tràmits”, ha dit Giner.

  Sobre aquest assumpte, el portaveu de Cs ha anunciat que el seu grup ha preguntat al ple municipal des de quan els Serveis socials tenien constància d'aquest cas ocorregut en Torrefiel i quines mesures va posar en marxa per a facilitar-li l'accés a l'habitatge. A més de si l'ajuntament tenen coneixement de situacions similars i quines parc d'habitatges socials hi ha actualment a la ciutat de València.

   

  Pujar