22 de gener de 2021 22/1/21

Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València

Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 1)
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Proclamació FFMM
  València - Falles 2020 - Proclamació FFMM
  MÉS FOTOS
  Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 2)
  Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 3)
  Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 4)
  Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 5)
  Consuelo i Carla, proclamades com a Falleres Majors de València - (foto 6)

  Són dies molt intensos els viscuts pel món faller en els últims dies. Després de l'emotiu nomenament amb el qual va començar el regnat de Consuelo Llobell i Carla García, en la vesprada d'ahir dijous 17 d'octubre l'Ajuntament de València es va vestir de gala per a acollir la seua Proclamació com a Falleres Majors de València.

  Després dels nervis i les emocions a flor de pell de la telefonada de l'alcalde este dimecres, tocava l'acte solemne amb el qual es proclamava a Consuelo i Carla com les màximes representants del món faller durant el present exercici. Abrigallades per la Bellea del Foc d'Alacant i la Reina de les festes de Castelló, per les seues antecessores en el càrrec, Marina Civera i Sara Larrazábal, i sobretot per les seues respectives Corts d'Honor van viure una cita inoblidable.

  Si eren protagonistes per si mateixes, més encara ho van ser per les seues paraules ja que com a novetat ambdues van poder dedicar unes paraules als presents en un replet Hemicicle de l'Ajuntament.

  Després de finalitzar l'acte protocol·lari els assistents es van desplaçar al Saló de Cristall on l'alcalde de València, Joan Ribó, en nom de tota la ciutat els va fer lliurament dels seus alfabeguers obra de l'artesà d'Alzira Xavier Claur.

  Després d’este lliurament va arribar l'hora de les fotografies protocol·làries ja que tothom volia guardar eixe moment per al record.

  Sense temps per a assimilar el seu nomenament, Consuelo i Carla, començaran hui mateix a complir amb la seua atapeïda agenda ja que s'inaugura “Una festa per a tots” amb el que es revelaran els esbossos de la Federació de Falles de la Secció Especial.

  Pujar