27 d’octubre de 2020 27/10/20
CRÒNICA D'UNA VESPRADA MÀGICA

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020

Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Telefonada FFMM
  València - Falles 2020 - Telefonada FFMM
  MÉS FOTOS
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 2)
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 3)
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 4)
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 5)
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 6)
  Consuelo Llobell i Carla García, Falleres Majors de València de 2020 - (foto 7)

  Després dels vaivens en la data del nomenament de les seues màximes representants, les falles de 2020 ja coneixen a les que representaran a la festa fallera durant el present exercici.

  Rondaven les 7 de la vesprada quan s'havia convocat el ple extraordinari de la Junta Central Fallera en el Saló de Cristall. És ací on acudeix l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha sol·licitar al ple ser qui done lectura al veredicte dels jurats. Ja amb el vistiplau dels components de la Junta Central Fallera, es van dirigir a l'Hemicicle on en Assemblea Extraordinària de Presidents va obrir els sobres donant lectura a la xiqueta i la senyoreta qui havien sigut considerades mereixedores del privilegi de ser Falleres Majors de València.

  Consuelo Llobell, graduada en Medicina i actualment estudiant el MIR, és qui des d'ahir dimecres 16 d'octubre representarà al món faller. Fallera d'Albacete-Marvá des de ben xicoteta viu amb gran intensitat les falles i enguany les viurà des del més privilegiat dels càrrecs. Amant de l'esport i de gaudir de la gent que li vol haurà de fer esforços per a dedicar-los temps durant enguany replet de compromisos institucionals.

  Les falles infantils també van conéixer a la xiqueta que els representarà durant les falles de 2020. La xiqueta Carla García de la Falla Ramiro de Maeztu-Els Lleons serà qui viurà les falles des del més privilegiat càrrec. Als seus 10 anys reconeix que li encanta cuinar i els passejos en moto amb el seu pare. El col·legi Tomàs de Montañana comptarà enguany amb una alumna molt especial.

  Després d'una vesprada frenètica atenent els mitjans de comunicació poc temps han tingut per a descansar, assimilar la responsabilitat que ha recaigut en elles i preparar-se per a l'emotiu acte de Proclamació que hui mateix se celebrarà en l'Hemicicle de l'Ajuntament.

  Pujar