22 d’octubre de 2020 22/10/20
ELECCIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2020

Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre

Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 1)
  • Ambdues són de la Falla Jacinto Benavente-Reina Donya Germana

Videos
Coneix a Rquel Nebot, candidata a Fallera Major de València 2020
Coneix a Rquel Nebot, candidata a Fallera Major de València 2020
Videos
Coneix a Begoña Bonastre, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
Coneix a Begoña Bonastre, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
MÉS FOTOS
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 2)
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 3)
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 4)
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 5)
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 6)
Coneixem a Raquel Nebot i a Begoña Bonastre - (foto 7)

En el recorregut que elperiodic.com està fent per a presentar-vos a les candidates a Fallera Major i Infantil de València 2020 hui fem un alt en el camí en la Falla Jacinto Benavente-Reina Donya Germana. Perquè aquesta comissió està de doble enhorabona, les seues falleres major i infantil han sigut seleccionades així que podrien fer doblet si el 16 d'octubre sonara l'esperada cridada de Joan Ribó.

És al que aspiren Raquel Nebot i Begoña Bonastre. Ambdues han xarrat amb elperiodic.com per a explicar-nos com han viscut aquestes últimes setmanes i per què somien amb ser falleres majors.

Raquel Nebot continua assimilant que siga una de les candidates i que la seua companya de regnat estiga també seleccionada: “Estem les dues molt contentes”, ens compta. La jove, que a més és neboda de la fallera major de València de 1990, Pepa Oliver, reconeix que està sent un procés molt bonic: “La meua tia està molt contenta, això és molt emocionant”. Pots veure l'entrevista completa ACÍ.

Per part seua, per a Begoña són també dies de celebració i moltes emocions: “Estic encantada de compartir aquest somni amb la meua fallera major”. Reconeix que és complicat ser la triada perquè totes tenen moltes possibilitats, encara que li faria molta il·lusió: “L'Exaltació és l'acte que més m'agradaria viure com a Fallera Major Infantil”. Ens ho explica tot en l'entrevista que pots veure ACÍ.

Pujar