24 d’octubre de 2020 24/10/20
ELECCIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2020

Coneixem a Paula Navarro i a Carla García

Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 1)
  • Paula Navarro és de la Falla Arquebisbe Olaechea - Sant Marcelino i Carla García ve des de la Falla Ramiro de Maeztu - Els Lleons

Videos
Coneix a Paula Navarro, candidata a Fallera Major de València 2020
Coneix a Paula Navarro, candidata a Fallera Major de València 2020
Videos
Coneix a Carla García, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
Coneix a Carla García, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
MÉS FOTOS
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 2)
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 3)
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 4)
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 5)
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 6)
Coneixem a Paula Navarro i a Carla García - (foto 7)

Elperiodic.com continua coneixent a les candidates a Fallera Major i Fallera Major Infantil de València i aquest dijous és el torn de Paula i Carla. Fa uns dies que ambdues van complir un gran somni, el d'entrar a formar part de la Cort d'Honor de les falles 2020, un càrrec honorífic i tota una responsabilitat. Però un altre pot fer-se realitat, el de representar a València en la seua festa més gran i convertir en Falleres Major i Infantil del pròxim any.

 És al que aspiren les dues candidates que coneixem aquesta vesprada. Paula Navarro és de la Falla Arquebisbe Olaechea - Sant Marcelino i Carla García ve des de la Falla Ramiro de Maeztu - Els Lleons. Ambdues han xarrat amb elperiodic.com per a explicar-nos com han viscut aquestes últimes setmanes i per què somien amb ser falleres majors.

La jove Paula encara hui continua assimilant que ha sigut seleccionada com a candidata a presidir les falles a València: “Estic molt contenta i emocionada. Record a Fonteta que tenia a una companya de sector acompanyant-me, la qual cosa ho va fer àdhuc més gran”.

Per a aquesta aspirant de la comissió Arquebisbe Olaechea - Sant Marcelino seria tot un honor ser la màxima representant de les falles i viure moments com la Crida, l'Exaltació o l'Ofrena amb aqueix títol honorífic. Pots veure l'entrevista completa ACÍ.

 La xicoteta Carla García tampoc s'esperava que anara a sonar el seu nom: “Em vaig sentir molt alegre i ho celebrem amb magnificència en el casal”, ens compta. Reconeix que estaria molt contenta si rebera la trucada de l'alcalde i que, els actes que li agradaria viure són la Crida, la mascletá i l'Exaltació. Ens ho compta en l'entrevista que pots veure ACÍ.

Pujar