elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2020

Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart

Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart
  • Anna Adela Duggan és de la Falla Almirante Cadarso - Conde Altea i Amelia Ricart ve des de la Falla Malva-rosa-Ponz-Cavite

Videos
Coneix a Anna Adela Duggan, candidata a Fallera Major de València 2020
Coneix a Anna Adela Duggan, candidata a Fallera Major de València 2020
Videos
Coneix a Amelia Ricart, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
Coneix a Amelia Ricart, candidata a Fallera Major Infantil de València 2020
MÉS FOTOS
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 2)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 3)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 4)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 5)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 6)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 7)
Coneixem a Anna Adela Duggan i a Amelia Ricart - (foto 8)

Continuem coneixent a la Cort d'Honor de les falles 2020. Anna Adela Duggan i Amelia Ricart ostenten ja un càrrec honorífic i tota una responsabilitat. Però un altre somni pot fer-se realitat, el de representar a València en la seua festa més gran i convertir en Falleres Major i Infantil del pròxim any.

És al que aspiren Anna i Amelia. Anna Adela Duggan és de la Falla Almiralnte Cadarso - Conde Altea i Amelia Ricart ve des de la Falla Malva-rosa-Ponz-Cavite. Ambdues han xarrat amb elperiodic.com per a explicar-nos com han viscut aquestes últimes setmanes i per què somien amb ser falleres majors.

Per a la jove Anna, arribar fins a aquest punt és una sensació increïble: “Ho continue assimilant i em sent molt afortunada”. L'aspirant de de la Falla Almirante Cadarso - Conde Altea recorda amb molta emoció els primers moments en els quals va escoltar el seu nom i la gran recepció que va tindre de la seua comissió, familiars i amics: “No donava proveïment per a donar les gràcies i abraçades!”, reconeix entre riures.

 Anna Adela està ja en un somni encara que un altre pot fer-se realitat. Un acte que li agradaria viure és el de l'Exaltació com a Fallera Major de València. Qui sap si aquest pot ser l'any? Pots veure l'entrevista completa ACÍ.

Per part seua, per a la xicoteta Amelia Ricart estan sent també uns dies emocionants, i alegres, ens reconeix a elperiodic.com. La fallereta de la comissió Malva-rosa-Ponz-Cavite somia amb que el pròxim 16 d'octubre siga el seu telèfon el que sone: “No m'ho esperaria!”. Entre els actes que més li agradaria viure no pot faltar l'Exaltació. Ens ho explica tot en l'entrevista que pots veure ACÍ.

Pujar