1 d’octubre de 2020 1/10/20

Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017

Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017  - (foto 1)
  • El Jurat de la Junta Central Fallera ha seleccionat este dissabte a les 13 falleres majors i infantils que formaran la Cort d'Honor de les pròximes Falles de 2017

Galeria de fotos
Valencia - Fallas 2017 - Elección Corte de Honor
Valencia - Fallas 2017 - Elección Corte de Honor
MÉS FOTOS
Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017  - (foto 2)
Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017  - (foto 3)
Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017  - (foto 4)
Coneix La Cort d'Honor de les Falles de 2017  - (foto 5)

Una gran festa de quasi quatre hores de duració, amb música, actuacions, despedides i benvingudes. Este dissabte la Fonteta de Sant Lluís ha acollit l'elecció de les Corts d'Honor de les falles 2017, una jornada carregada d'emocions tant de les falleres que diuen adéu a un any inoblidable com les que donen la benvinguda a un son fet realitat.

Un espectacle que s'ha dividit en tres parts, amb una lluita de flors, un homenatge a l'artista faller i el cridat reconeixement, per a reforçar la candidatura de la festa a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Acròbates, circenses, flames de foc -com símbol de l'essència de la festa fallera- i una explosió de confeti com a colofó, han sigut només algunes de les sorpreses que han pogut veure, sentir i sentir els milers d'assentixes que han abarrotat el recinte per a exalçar les seues candidates.

De les 72 candidates infantils que han desfilat este dissabte, finalment les 13 xiquetes que formaran part de La Cort d'Honor Infantil són Ariadna García García (Doctor Sanchis Bergón), Marina Gozálvez Piquer (Ramón de Rocafull), Mar Ortega Sancho (Almirante Cadarso)
clara María Parejo (Zapadores), Sonia Palomera Ibáñez (Lo Rat Penat), Natalia Calvo Gómez (Mercado Central), Rebeca Sánchez Agüero (Rosario-Plaza Calabuig), Yaiza Delgado Tomás (Aras de Alpuente)Marina Cutillas Villaverde (Tomasos), Nuria Olivares Robledo (José María Bayarri), Paloma Ayora Balaguer (Pizarro-Cirilo Amorós), Yaiza Aguilar Lozano (Vicente Sancho Tello), Claudia Navarro Martín (Pie de la Cruz).

Quant a La Cort d'Honor, les seleccionades han sigut Beatriz Aspas García (Cuba-Puerto Rico), Carmen Engo Marí (Rubén Darío-Fray Luis Colomer), Carmen Llopis Borrego (Na Jordana), Clara Romero Ibernón (Plaza del Pilar), María Pérez Leal (Bolsería-Tros Alt), María Teresa Mocholí Pérez (Salamanca-Conde Altea), Marta Martínez Gomis (Isabel la Católica-Cirilo Amorós), Patricia Navarro Pla (General Asensio-Marqués de Solferit), Paula Ortiz Rubio (Plaza del Doctor Collado), Raquel Alario Bernabé (Fernando el Católico-Ángel Guimerà) ,Raquel Montero Marqués (Rosario-Plaza Calbuig) ,Rebeca Gómez Pastor (Poetas Anónimos-Real de Gandia) y Sara Monsalvatje Pérez (Llorers-Arquitecto Lucini).

Despedida d'Alicia Moreno i Sofía Soler

Però abans de l'esperat veredicte del jurat ha sigut el torn de les falleres majors de 2016, Alicia Moreno i Sofía Soler, que s'han despedit del seu tron amb un emotiu discurs donant les gràcies a familiars, fallers, companyes i polítics. Així mateix, cal destacar com a novetat que la cort d'honor ha dedicat unes paraules d'agraïment a les fins hui falleres majors de València.

Falles de València

Falles de ValènciaEntrar en el especial
Pujar