4 de desembre de 2020 4/12/20

La ciutat xinesa de Guangzhou dóna 50.000 màscares a València

La ciutat xinesa de Guangzhou dóna 50.000 màscares a València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La ciutat xinesa de Guangzhou dóna 50.000 màscares a València - (foto 2)

  L’Ajuntament de València ha rebut 50.000 mascaretes KN95/FFP2 com una mostra de solidaritat de la ciutat xinesa de Guangzhou, amb la que està agermanada. Després de mantindre comunicació durant les últimes setmanes, l’enviament ha arribat a València, on l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha afirmat que “la ciutat de València i la de Guangzhou demostren que els agermanaments superen el simbolisme.

  "Guangzhou ens ho ha fet exprés, i jo vull mostrar l'agraïment que tota la ciutat de València i jo mateix com alcalde, sentim cap als habitants de Guangzhou., que ens ha fet arribar un enviament amb 50.000 mascaretes. La solidaritat del poble de Guangzhou es fa evident amb el seu interès per la nostra situació i per empatitzar amb les preocupacions dels valencians i valencianes. Superant les fronteres, els reptes de la humanitat són comuns, i superar esta pandèmia està entre ells. Només ho aconseguirem si tots els pobles del planeta caminem de la mà”.

  Les mascaretes seran destinades als servicis essencials municipals. Al llarg dels pròxims dies, l’alcalde Joan Ribó mantindrà de nou una videoconferència amb l’alcalde de Guangzhou, Wen Guohui.

  Pujar