4 de desembre de 2020 4/12/20

Ciutadans exigeix un pla de neteja urgent per als carrers de València

Ciutadans exigeix un pla de neteja urgent per als carrers de València - (foto 1)
  • La regidora de Cs, Rocío Gil, censura la “brutícia acumulada i les males olors que pateixen diàriament els veïns i turistes”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit a l'alcalde, Joan Ribó, un pla de neteja urgent per als carrers de la ciutat. La regidor de Cs, Rocío Gil, ha demanat, tal com Cs va recollir en el programa electoral amb el qual va concórrer a les eleccions municipals, que l'Ajuntament faça un pla de xoc de neteja a València.

“Ja n'hi ha prou d'excuses quan es tracta de netejar València”, ha declarat la regidora de Cs, Rocío Gil, qui ha censurat que “la brutícia s'està acumulant i a més els carrers desprenen una olor insuportable que han de suportar diàriament veïns i turistes”.

Gil ha exigit “intensificar la neteja, especialment en aquest moment d'altes temperatures i gran afluència turística”. “Si el govern municipal fa gala del turisme a la ciutat, és un contrasentit que la neteja siga una àrea tan deficitària”, ha criticat.

Per a concloure, Rocío Gil, ha proposat que l'Ajuntament realitze campanyes de conscienciació per a animar a veïns i visitants a mantindre la ciutat neta i ha qualificat de “inacceptable” que “un estiu més, les plagues de rates, paneroles i mosquits estiguen campant a pler en una València que es pretén aparador turístic i referent de bona gestió”.

 

Pujar