elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Català anuncia les primeres mesures com a futura alcaldessa de València, entre elles la baixada d'impostos

Català anuncia les primeres mesures com a futura alcaldessa de València, entre elles la baixada d'impostos
  • Mª José Catalá se centrarà a posar en marxa una baixada d'impostos, un pla xoc de neteja, treure oposicions per posar 500 policies més al carrer “i començar a construir habitatge públic”

Serà la propera alcaldessa de València tal com ha votat la ciutat i si aconsegueix el suport de Vox. María José Catalá ha valorat avui els resultats que ha obtingut a les eleccions municipals a l'Ajuntament de València. “Estic molt contenta i orgullosa que tots els 19 districtes de València hagen confiat al Partit Popular. Som la primera força política en tots i els assegure que no els fallaré”.

Català ha volgut agrair l'alta participació a les eleccions, “una participació històrica que han demostrat les ganes de canvi”, i ha subratllat els bons resultats obtinguts pel Partit Popular: “Més de 151.000 valencians han confiat en el projecte que encapçale, hem obtingut un 36,62% dels vots i som el partit polític que més ha crescut en aquestes eleccions”.

La propera Alcaldessa de València ha ressaltat que “ha tornat la política sana. Hem fet una campanya neta, sense entrar al fang i insults que han fet altres partits. Només hem parlat de València, de propostes per millorar la vida dels valencians. El PP ha guanyat les eleccions il·lusionant els valencians”

“Seré una alcaldessa per a tots, per als que m'han votat i per als que no. València està per sobre de tothom. Ahir va guanyar la València treballadora, lliure, líder i orgullosa. Em deixaré la pell per tots els valencians. Treballaré incansablement per solucionar els seus problemes i que tinguin la ciutat que mereixen".

Primeres mesures com a alcaldessa

Catalá ha anunciat que “els meus primers 100 dies estaran centrats a posar en marxa una baixada d'impostos, un pla de xoc de neteja, treure oposicions per posar 500 policies més al carrer i començar a construir vivenda pública perquè els joves puguen emancipar-se i desenvolupar el seu projecte personal i professional”.

Preguntada, sobre l'anunci d'eleccions generals: “Sánchez és expert a tapar una cosa per una altra, però la victòria del PP a València i a la Comunitat és una bestreta del que passarà a Espanya: Feijóo serà el proper president del Govern”.

Pujar