11 de juliol de 2020 11/7/20

Casado es compromet amb els valencians: “Sóc un dels vostres”

Casado es compromet amb els valencians: “Sóc un dels vostres” - (foto 1)
  • El candidat popular promet una millora del sistema de finançament autonòmic en el seu últim míting a València

MÉS FOTOS
Casado es compromet amb els valencians: “Sóc un dels vostres” - (foto 2)

El candidat del Partit Popular a la presidència del govern, Pablo Casado, ha reafirmat aquest dijous el seu compromís amb la Comunitat Valenciana comprometent-se a impulsar una reforma del sistema de finançament autonòmic. Una mesura, qualificada com “la més important, que se suma a la resta de propostes entre les quals destaquen la dignificació del sector citrícola i acabar les obres del Corredor Mediterrani.

Casado ha visitat aquest dijous València amb motiu del seu acte central de campanya, el qual s'ha celebrat a l'Auditori Mar Roig de l'Oceanogràfic i al qual han acudit 800 persones – segons dades de l'organització - 600 han aconseguit omplir el recinte i unes 200 que s'han quedat fora, tots ells han rebut al líder popular amb un “Casado a la Moncloa”. Al costat d'ell han estat presents Belén Hoyo, candidata al Congrés i Senat i Isabel Bonig, Presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i María José Català, diputada en les Corts Valencianes i portaveu a l'Ajuntament de València.

“El meu compromís és ferm: quan siga president del Govern milloraré el finançament de tots els valencians perquè és de justícia" ha afirmat Casado, qui a més ha assenyalat que “aquesta comunitat no es pot entendre sense l'impuls, inversió i respecte del PP".

En aquest sentit, el popular ha assegurat sentir-se “orgullós” del PPCV, el qual va ser “desplegat amb la gran Rita Barberá”, i és que per a Casado “no s'entén Espanya sense el regne de València, la gran València que no és l'apèndix de res ni de ningú" A més, durant la seua visita a València ha volgut ressaltar la importància del sector citrícola i el ceràmic per a la Comunitat Valenciana, així com el seu compromís i ajuda als Cossos i Forces de seguretat de l'Estat, a l'economia i educació, els quals són “imprescindible per al desenvolupament d'un país”.

Promeses electorals

En aquesta última visita a la capital, el candidat popular ha reivindicat la necessitat de posar en funcionament el Corredor Mediterrani – qualificat com la “gran obra del PP” – així com la de “solucionar la gran preocupació” que estan generant els problemes laborals de la Ford d'Almussafes. 

Casado també s'ha compromés a millorar les condicions laborals del camp valencià, i amb la llengua valenciana de la qual se sent “veritablement orgullós”.

Les veus femenines del Partit Popular

Belen Hoyo, Isabel Bonig i María José Català, les tres cares femenines del PPCV han coincidit en la “estreta relació que uneix a Casado amb la Comunitat Valenciana”, així com en la necessitat que hi haja “un canvi en el govern d'Espanya” ja que aquest “no està a l'altura de la tercera capital d'Espanya”.

En primer lloc, Belén Hoyo ha fet referència als grans reptes que “ha d'afrontar València” com parar “aqueix virus” que els nacionalistes estan intentant inculcar, a més de la necessitat de baixar els impostos, impulsar “el gran motor econòmic” que és la indústria, donar suport a “els nostres agricultors” perquè en ells es troba “el futur de l'economia”, entre altres.

Per part seua, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha centrat part de la seua intervenció en “la llibertat en l'educació” i la llengua pròpia. En aquest context, Bonig ha volgut ressaltar la necessitat de mantindre “la nostra llengua valenciana però sense que aquesta faça desaparéixer el Castellà” ja que els valencians senten en les dues llengües”. Recordem que Pablo Casado estarà el divendres a Palència i el dissabte a Madrid, sent aquest el seu últim acte de campanya.

Pujar