30 de novembre de 2020 30/11/20

Carla García, exaltada com a FMI de València 2020

Carla García, exaltada com a FMI de València 2020 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 01
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 01
  Galeria de fotos
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 02
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 02
  Galeria de fotos
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 03
  Exaltació Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor 2020 - 03
  MÉS FOTOS
  Carla García, exaltada com a FMI de València 2020 - (foto 2)
  Carla García, exaltada com a FMI de València 2020 - (foto 3)
  Carla García, exaltada com a FMI de València 2020 - (foto 4)
  Carla García, exaltada com a FMI de València 2020 - (foto 5)

  El Palau de Congressos de València es va tornar a vestir de llarg durant la vesprada del diumenge, en aquesta ocasió per a rebre a la Fallera Major Infantil de València 2020, Carla García, i a tota la seua Cort d'Honor. Una vesprada de records inoblidables per a totes elles que es van convertir en les protagonistes de l'Exaltació 2020.

  Amb tan sols 10 anys, Carla ja ha complit el somni de milers de xiquetes falleres: convertir-se en la màxima representant infantil de les festes de la ciutat. I ho fa, amb l'alegria i esperit infantil propi de la seua edat. Amb un somriure d'orella a orella i amb il·lusió en els ulls, l'FMI va fer un pas al capdavant aquest diumenge marcant el rumb del seu regnat.

  Igual que el dia anterior, ningú va voler perdre's el gran esdeveniment faller i el pati de butaques es va omplir fins a la bandera de fallers, amics i familiars que van abrigallar amb aplaudiments a les protagonistes de l'acte.

  Les xicotetes integrants de la Cort d'Honor ja estaven en l'escenari, i arribava el moment més esperat: Carla García feia la seua entrada a la sala per a rebre la banda que li acredita com a Fallera Major Infantil 2020. Una banda que va tindre el privilegi de ser portada per la seua germana xicoteta, Laura García, mentre que el coixí va arribar de mans del qual va ser el seu President Infantil durant el passat exercici, Diego Moliner.

  Amb tot preparat el torn va passar a les mans de l'alcalde, Joan Ribó, qui amb el xicotet gest de col·locar-li la banda a Carla va donar per iniciat el seu regnat en el món de les falles infantils de València.

  Després d'això, la seua mantenidora, Inma Guerrero i Bolinches, li va dedicar unes dolces paraules a la xicoteta gran protagonista. Un discurs carregat de consells i afecte per a tot el que li queda per viure en el que segur serà un any que no oblidarà.

  Pujar