elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca Valenciana obri l’‘Encontre d’escriptors’ amb Blue Jeans el 2 de febrer

La Biblioteca Valenciana obri l’‘Encontre d’escriptors’ amb Blue Jeans el 2 de febrer
  • Pel monestir de Sant Miquel dels Reis passaran Elísabet Benavent, Rafa Lahuerta, Ana Penyas, Elia Barceló, entre d'altres

La Biblioteca Valenciana obri el cicle ‘Encontre d’escriptors 2022’ amb l’autor de literatura juvenil Blue Jeans el pròxim 2 de febrer, a les 12 hores, al monestir de Sant Miquel dels Reis.

L’escriptor de ‘Cartas para Paula’, ‘La chica invisible’ o ‘El campamento’ conversarà amb els alumnes de Secundària en aquesta xarrada que organitza la Biblioteca Valenciana dins de les seues activitats de foment de la lectura.

En aquesta edició, el cicle el compondran tretze encontres. A Blue Jeans el seguirà, el 9 de febrer, Ximo Cerdà, amb les seues obres de literatura infantil ‘Un mocador de pirata’, ‘Escapistes: un anunci misteriós’ i ‘Escapistes: la mansió de l’horror’.

El 16 de febrer, Rafa Lahuerta parlarà de l’existosa ‘Noruega’; el 23 de febrer hi participarà Elvira Cambrils, autora d’‘Ariadna adormida’ i ‘A la platja de Camus’, i el 2 de març ho farà Bárbara Blasco, la guanyadora del Premi Tusquets d’Editors 2020 amb ‘Dicen los síntomas’.

Amb Maria Viu i Sandra Capsir recordarem, el 9 de març, les ‘Dones valencianes que han fet història’; el 23 de març, el poeta Juan Vicente Piqueras recitarà versos d’‘Atenas’ i ‘Padre’; i el 30 de març les protagonistes seran Muriel Villanueva i les seues obres ‘El ball de les estornelles’ i ‘Rut sense hac’.

El 6 d’abril serà el torn d’Enric Senabre, autor d’‘El viatge d’Atena’ i ‘L’infinit no s’acaba mai’; el 27 d’abril, de Bibiana Collado i la seua producció literària, entre la qual destaca ‘Violencia’ i ‘Certeza del colapso’; i el 4 de maig, Ana Penyas narrarà la seua experiència de convertir-se en Premi Nacional de Còmic en 2018 per la seua primera novel·la gràfica, ‘Estamos todas bien’.

El 4 de maig serà el torn d’Elia Barceló, experta en novel·la negra, amb alguns dels seus llibres, com ‘El efecto Frankenstein’ i ‘La noche de plata’; el cicle es tancarà, el 18 de maig, amb Elísabet Benavent, que presentarà Valeria, el personatge de la seua saga de novel·les que té una sèrie televisiva.

La programació de l’activitat es realitza en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera.

Pujar