elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Antonio José portarà el seu 'Antídot Tours' al Palau de les Arts

Antonio José portarà el seu 'Antídot Tours' al Palau de les Arts
  • L'artista cordovès va conquistar després del seu pas per la Veu

Antonio José arribarà a València el pròxim 26 de novembre per a presentar en el Palau de les Arts, Antídot Tour, amb les cançons del seu àlbum 'Antídot' i els temes de la seua reedició Antídoto2. A més, no faltaran els èxits dels seus 4 àlbums anteriors que li han convertit en un artista multiplatino, amb 5 discos de platí i 11 d'or.

Aquest jove cordovès de 26 anys va conquistar a milions d'espanyols a través de dos talent xous televisius, La Veu, que va guanyar en 2015 i abans, en Eurovisió Júnior 2005 en el qual va quedar tercer. A partir d'ací va saber llaurara una carrera solvent que no ha fet més que començar.

Miami, Los Angeles, Bogotà, Buenos Aires, Madrid i Barcelona han sigut els testimonis del procés de creació d'Antídot, el disc més internacional de l'artista, i amb el qual s'ha presentat de manera definitiva a Amèrica.

Antonio José ha volgut fer un àlbum més internacional que mai, per al que s'ha envoltat de companys artistes, compositors i productors de tots els territoris. Maurici Rengifo & Andrés Torres, amb els quals va compondre i va produir aquest primer single, Mango i Nabalez, David Santisteban, Jova, Tat Tong, Pablo Valda, Luis Salazar, Rec, Gale, Stevie Marcs, Andrés Saavedra o Pitizion són els companys
amb els quals ha treballat en aquest nou projecte.

A més, Antonio José va acomiadar el 2020 amb un nou tema “Quan et torne a veure” inclòs en la reedició Antídoto2, al costat d'una selecció de 5 temes més representatius de la seua carrera per a tornar a gravar-los en acústic i incloure l'àudio en aqueixa edició especial, a l'una que llançar-los en format vídeo per a Vevo/YouTube i així regalar a tots els seus seguidors aquests temes també en format visual digital.

En aquest 2021, Antonio José & Jerry Di s'han unit per a formar una combinació explosiva amb “Pirata”, una cançó que és un autèntic hit digital. “Pirata” és el resultat del pas d'Antonio Jose per Andina en un dels seus viatges promocionals, juntament amb el prestigiós productor i compositor Tezzel i el seu equip de treball en els estudis de Medellín (Colòmbia). Unida al talent de Jerry Di, aquesta cançó promet ser
un dels èxits més sonats en els pròxims mesos.

Pujar