elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs alerta de l'augment de queixes veïnals per la falta de neteja dels carrers i el manteniment dels jardins

Cs alerta de l'augment de queixes veïnals per la falta de neteja dels carrers i el manteniment dels jardins
  • Rocío Gil demana un “canvi dràstic” en la gestió de la neteja i recorda que “a més, durant els mesos de calor, els veïns estan molt molestos per les plagues”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, ha alertat de l'augment de queixes veïnals per la falta de neteja dels carrers i el manteniment dels jardins. “Les queixes per la neteja i el manteniment dels jardins creixen tots els mesos més d'un 10%”, ha dit la regidora de Cs, Rocío Gil, després de la comissió de Suggeriments i Reclamacions celebrada hui en el consistori.

“Els assumptes amb major nombre de queixes i peticions són, en el període del 16 de maig al 15 de juliol, la neteja, la jardineria, i la reparació i serveis prestats en la via pública”, ha dit Gil, qui ha incidit en què “les dades demostren l'abandonada i bruta que està la ciutat. “València necessita un canvi dràstic en la gestió de la neteja”, ha incidit.

“Per a més disgust dels veïns, a la brutícia dels carrers, en l'informe de maig a juliol, també es recullen nombroses queixes per plagues”, ha criticat l'edil taronja.

D'altra banda, Gil ha destacat també les queixes en l'àrea de Mobilitat i Protecció Ciutadana. “És molt alarmant l'increment d'un 47% en les queixes en l'àrea de Mobilitat i d'un 24% en l'àrea de Protecció Ciutadana. Aquestes dades demostren sens dubte el caos de ciutat que està generant el bipartit”, ha conclòs.

Pujar