elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

27.000 estudiants participen en les paelles universitàries

27.000 estudiants participen en les paelles universitàries
  • El festival Paelles, que se celebra en la Marina Sud de València durant tota la jornada del divendres, bat rècord de participació

Rècord de participants en les paelles universitàries que se celebren este divendres en la ciutat de València. Si l'any 2015 van reunir 20.000 jóvens i el 2016 a 25.000, enguany es baten tot els rècords amb 27.000 persones convocades.

Des de les 12:00 de migdia està convocat esta multitudinària trobada que durarà tota la jornada i que s'està celebrant en la Marina Sud de València. Precisament s'ha canviat la ubicació de l'esdeveniment que, en un principi, anava a celebrar-se en la Punta. És, segons ha explicat l'alcalde de València, Joan Ribó, el millor espai que existix actualment en la ciutat per a acollir este tipus d'esdeveniment.

La Policia Local valora el començament de la festa com "tranquila" i no s'han registrat incidents, segons confirmen fonts policials a elperiodic.com. Hi ha 24 policies vigilant el recinte i es preveu que esta nit hi haja un altre torn per a vigilar la contornada, segons confirmen estes mateixes fonts.

L'esdeveniment, que compta amb l'informe favorable dels bombers, està format per 250 integrants que controlen els accessos i l'entorn i a més hi ha un equip sanitari amb més efectius que en l'edició anterior. Les Paelles Universitàries tindran dos escenaris musicals i participen desenes de grups de rock, pop, indie, reggae i hip hop.

Pujar