elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.100 jugadors participaran en l'edició més multitudinària del Torneig Internacional de Rugbi Platja 'Tiburón'

Més de 1.100 jugadors participaran en l'edició més multitudinària del Torneig Internacional de Rugbi Platja 'Tiburón'

    Este cap de setmana la platja del Cabanyal acull la XXI edició del Torneig Internacional de Rugbi Platja 'Tiburón', organitzat pel Tatami Rugbi Club amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València. Més de 1.100 participants vinguts de diferents punts d'Espanya així com combinats i jugadors d'Austràlia, EUA o Nova Zelanda enquadrats en 95 equips participaran en este esdeveniment, que es desenvoluparà dissabte i diumenge en quatre categories: escoles, amb la participació de 55 equips; sènior masculí, amb 14 equips; sènior femenina, amb 18 equips, i veterans, amb quatre equips.

    Esta edició reforça la logística i els servicis als participants després d'haver aconseguit el segon premi Emprenesport d'atracció de l'esforç i, com a novetat, es desenvolupa en dos únics dies, iniciant-se dissabte a les 9 hores amb la modalitat d'escoles fins a les 13.30 hores, per donar pas a la vesprada, a partir de les 17 hores, a les modalitats sènior masculina i femenina, que disputaran la seua competició fins a les 23 hores. Diumenge de matí, de 9 hores a 13.30 hores, serà el torn de la categoria de veterans i novament escoles.

    El Torneig 'Tiburón' està consolidat com un dels majors tornejos de rugbi platja de tot el territori nacional i se celebra cada estiu des de 1997, recordant José Rubio Cases, jugador del club de rugbi Tatami, mort en la temporada 96-97 després de la disputa d'un partit de rugbi en la platja de València.

    Una de les seues particularitats és l'elevada presència femenina, en esta ocasió amb més de 400 jugadores i amb una àmplia majoria femenina en el cos arbitral i estructura organitzativa, que contribuix a la igualtat i visibilitat de la dona en l'esport.

    Pujar