elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tota la informació sobre el Campus d'estiu de Torrent 2021

Tota la informació sobre el Campus d'estiu de Torrent 2021
  • On se celebrarà? A qui va dirigit? Qui es pot apuntar?

Els xiquets de Torrent podran tornar a disfrutar del Campus d'Estiu que se celebra tots els anys a la ciutat. Així ho ha anunciat José Antonio Castillejo, regidor de l'àrea d'Atenció i Solidaritat, aquest dimecres en roda de premsa en què ha detallat que se celebrarà de el 28 de juny a l'31 d'agost i amb totes les mesures covid per garantir la seguretat dels més xicotets.

Al Campus, impulsat des de l'àrea d'Atenció i Solidaritat, podran participar un centenar de xiquets d'entre els 3 i els 12 anys en situació de vulnerabilitat: "Aquest campus d'estiu té com a objectiu fomentar i promoure activitats d'oci i temps lliure des d'una perspectiva saludable. Atenent les necessitats bàsiques d'alimentació, els xiquets rebran una dieta equilibrada, incloent esmorzar, dinar i menjar ", ha explicat el regidor.

Seguretat COVID

Per garantir la seguretat, s'ha posat en marxa un protocol COVID amb mesures encaminades a complir amb les recomanacions sanitàries. Aquesta qüestió ha influït a l'hora de realitzar el campus en dos centres educatius en lloc d'un de sol, com es realitzava amb anterioritat. Per això, a l'escola Lope de Vega, que ha acollit en anys previs aquest campus, se suma el centre escolar Mare de Déu del Rosari. "Els col·legis han demostrat, durant aquests mesos, ser espais segurs i preparats per al desenvolupament d'activitats sense risc", ha destacat José Antonio Castillejo, regidor de l'àrea d'Atenció i Solidaritat.

Amb aquest projecte es recupera la presencialitat i la convivència que caracteritza el desenvolupament d'aquest campus. Al mateix temps, s'ofereix una alternativa d'oci saludable a través d'activitats i jocs tenint en compte el respecte a la diversitat.

Pujar