30 de novembre de 2020 30/11/20

Cs Torrent treballa amb la diputada Mamen Peris en millores per al transport i la mobilitat

Cs Torrent treballa amb la diputada Mamen Peris en millores per al transport i la mobilitat - (foto 1)
  • Claramonte: “Hem d'aconseguir augmentar la freqüència del transport urbà en algunes connexions així com la capacitat del metre en les hores punta"

MÉS FOTOS
Cs Torrent treballa amb la diputada Mamen Peris en millores per al transport i la mobilitat - (foto 2)

Ciutadans (Cs) Torrent “treballa amb la diputada Mamen Peris en millores per al transport i la mobilitat”, ha explicat el portaveu Raúl Claramonte després de reunir-se amb la diputada autonòmica de la formació taronja i els gerents del Grup Transvia, José María Catalán i de Fernanbus Vicente Martínez.

Segons Claramonte, “hem d'augmentar la freqüència de les línies del municipi en punts de coordinació amb el metro així com millorar la informació real del servei per als usuaris”.

De la mateixa manera, ha defensat “la necessitat d'incrementar el nombre de vagons de metre en hores punta amb destinació a les dues estacions que hi ha a Torrent”. Per a aconseguir-ho, ha detallat, “hem sol·licitat una reunió amb el conseller Arcadi España”.

“Hem d'apostar per la multimodalitat en els desplaçaments amb un servei de transport públic de qualitat cap a una mobilitat sostenible”, ha argumentat, al mateix temps que ha assegurat que “per a implementar polítiques útils, com les que planteja Cs Torrent, és molt important la bona coordinació i implicació del sector públic-privat”.

Per part seua, Peris ha destacat que “els pressupostos de la Generalitat de 2021 han de ser realistes i recollir les necessitats dels municipis i dels sectors més afectats, com el del transport”. “Cs està treballant perquè així siga ja que aquesta crisi sense precedents només es pot afrontar amb uns comptes concordes a la gravetat de la situació”, ha asseverat.

Pujar