elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent registra dos brots de coronavirus amb origen educatiu

Torrent registra dos brots de coronavirus amb origen educatiu
  • La localitat té ara mateix quasi 300 casos actius

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dilluns dos nous brots de coronavirus a Torrent. Es tracta de dos focus d'origen educatiu, amb cinc contagiats el primer i quatre el segon focus. Feia setmanes que no es registraven nous brots de coronavirus en la localitat.

Segons les dades oficials facilitades per les autoritats sanitàries, Torrent té ara mateix 294 casos actius, és a dir, s'han registrat en les dues últimes setmanes. Des que va esclatar la pandèmia, Torrent ha registrat 76 morts i frega el total de 2.000 contagis.

Aquests nous brots els coneixem el mateix dia en què s'han confirmat 291 nous casos de coronavirus, la xifra més baixa en els últims mesos. No obstant això, la xifra de morts ascendeix als trenta en un sol dia. Per províncies, la distribució de nous positius és 9 a Castelló,147 a Alacant i 133 a la província de València.

Respecte del dissabte, Sanitat ha comunicat que hi ha més pacients amb covid ingressats als hospitals valencians. En concret, la conselleria ha assegurat que hi ha 1.346 persones ingressades, 287 en l'UCI.

Per províncies, a Castelló hi ha 130 pacients ingressats, 30 en UCI, 418 a la província d'Alacant, 94 d'ells en l'UCI, i 798 a la província de València, 163 d'ells en UCI.

Pujar