elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent registra un brot d'origen laboral amb nou persones contagiades

Arxiu
Arxiu
  • Feia gairebé dues setmanes que la localitat no patia cap focus de gran magnitud

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dilluns un nou brot de coronavirus a Torrent. Es tracta d'un focus d'origen laboral i hi ha, al menys, nou persones contagiades. Aquest és un dels tres brots confirmats en les últimes hores a la Comunitat Valenciana i cal destacar que feia quasi dos setmanes que Torrent no sumava nous focus: l'últim va ser el passat 31 de març, un brot de coronavirus d'origen social que va contagiar a a quatre persones.

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat, la localitat de Torrent ha sumat mig centenar de brots en les dues últimes setmanes i té una incidència acumulada de 60 casos per cada 100.000 habitants. Des que va esclatar la pandèmia, Torrent ha registrat 6.838 casos de coronavirus i 156 defuncions.

Aquest nou brot el coneixem en una jornada en què s'han registrat dos focus més a la Comunitat: un a València d'origen social amb deu persones contagiades, i un altre a Novelda, també del mateix origen i que afecta a onze persones. Aquest últim és el focus més gran de la jornada.

Mentrestant, la incidència del coronavirus a la Comunitat Valenciana continua a la baixa. En l'última actualització de la Conselleria de Sanitat d'aquest dilluns de Sant Vicent, s'han confirmat 83 casos nous de coronavirus així com sis morts. A més, s'han registrat tres nous brots. A més, el nombre de pacients hospitalitzats amb coronavirus també descendeix lentament.

Pujar