9 de juliol de 2020 9/7/20

Cs Torrent ha exigit "el condicionament de llocs públics per a l'accés de persones amb discapacitat"

Cs Torrent ha exigit "el condicionament de llocs públics per a l'accés de persones amb discapacitat" - (foto 1)
  • Claramonte critica que “és incomprensible que en ple segle XXI encara hi haja llocs inaccessibles per a persones amb discapacitat”

Ciutadans (Cs) Torrent ha exigit el condicionament de llocs públics per a l'accés de persones amb discapacitat”, ha destacat el portaveu, Raúl Claramonte, qui ha concretat que “hem presentat una moció perquè es condicione el “parc rosa” perquè tothom tinga accés a aquest”.

El regidor ha criticat que “l'únic accés a aquestes instal·lacions són les nombroses escales que l'envolten, sense cap rampa o qualsevol altra via possible per a persones amb alguna discapacitat”. “També es dificulta l'accés als carrets de bebés”, ha matisat.

A més, el regidor Toni Nebot ha explicat que, “aquest parc té accés lligat a la policia local de Torrent a través d'escales”. “Si un ciutadà que va en cadira de rodes es troba en dificultats i vol anar a la policia local, ha de donar la volta i envoltar tota la poma per a tindre accés”, ha denunciat.

Segons Claramonte, “Cs només vol que s'aplique la Llei 1/1998, d'Accessibilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques, Urbanístiques i de la Comunicació, en la qual es plasma explícitament que s'ha de garantir l'accessibilitat a totes les persones”.

Pujar