3 de juny de 2020 3/6/20

Cs Torrent demana revisar les obres del Pla Edificant y de les IFS en el municipi davant alguns desperfectes detectats

Cs Torrent demana revisar les obres del Pla Edificant y de les IFS en el municipi davant alguns desperfectes detectats - (foto 1)
  • Claramonte: "És inadmissible que el govern de Ros estiga fent autobombo polític d'aquestes inversions quan ja hem observat algunes deficiències en la seua execució"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha demanat a l'equip de govern "revisar les obres del Pla Edificant i les actuacions de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) en el municipi davant alguns desperfectes detectats". Ho ha fet a través de la seua intervenció en precs i preguntes del ple ordinari, celebrat aquets dijous, ja que ha lamentat, “és inadmissible que el govern de Ros estiga fent autobombo polític d'aquestes inversions quan ja hem observat algunes deficiències en la seua execució”.

En aquest sentit, Claramonte ha esgrimit, “ens preocupa que les terminacions de les obres del Pla Edificant i de les IFS deixen molt a desitjar i fins i tot s'hagen desbaratat ja, como és el cas d'un finestral que ha caigut aquesta setmana en el CEIP Sant Joan Baptista"."Des del nostre grup municipal fa temps venim advertint que aquestes millores d'infraestructures no s'estan escometent amb la qualitat que es deurien", ha apuntat. 

D'altra banda, l'edil de la formació taronja ha reivindicat que "s'esmene l'avaria de la rampa dels autobusos urbans per a les persones amb mobilitat reduïda davant les queixes d'alguns veïns". "No podem permetre donar un servei públic en ple segle XXI sense garantir l'accessibilitat dels torrentins i torrentines", ha assenyalat.

En aquesta mateixa línia, el portaveu ha sol·licitat "agilitar la renovació dels permisos de terrasses de bars, ja que en anys anteriors era més fluida, segons la inquietud maifestada pels hostalers enguany". Claramonte ha conclòs mostrant preocupació perquè "encara no arribe l'aigua potable als veïns dels nuclis disseminats de Torrent". 

Pujar