17 de gener de 2021 17/1/21

Rescaten in extremis a un conductor ferit d'un cotxe en flames després d'un accident a Torrent

Rescaten in extremis a un conductor ferit d'un cotxe en flames després d'un accident a Torrent - (foto 1)
  • Dos guàrdies civils van entrar en el vehicle i van resultar també greument ferits durant el rescat

A les 16.30 hores en el quilometre 6,000 de la carretera CV-36 en l'Acabe Municipal de Torrent, després de produir-se un sinistre vial consistent en una eixida de via amb posterior bolcada i com a conseqüència immediatament després es va produir l'incendi del vehicle trobant-se el seu conductor atrapat en el seu interior.

Al lloc de l'accident es van desplaçar diverses dotacions del Subsector de de Trànsit de la Guàrdia Civil de València per a realitzar labors de regulació del trànsit i garantir la seguretat viària en el tram afectat, trobant en el lloc un vehicle articulat bolcat i cremant, trobant-se en el seu interior el conductor atrapat i ferit amb perill de ser atropellat per les flames.

Les intenses flamerades i la calor que desprenien, unit a l'imminent perill per a la vida del conductor, no justificava l'arribada dels bombers pel que no van impedir que dos agents de la Guàrdia Civil es van introduir a l'interior de la cabina del vehicle extraient al seu conductor que es trobava atrapat i ferit, que dificultava l'extracció d'aquest.

Els dos agents de la Guàrdia Civil i el conductor del camió van ser atesos en el lloc de l'accident pels Serveis d'Emergències Sanitària de la Comunitat Valenciana, sent traslladats amb caràcter greu el conductor a l'hospital General de València i els dos agents amb caràcter reservat a l'hospital 9 d'Octubre de València per inhalació de fum i lesions en el cos.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València a la seua arribada extingeixen l'incendi. A causa de les proporcions i intensitat de l'incendi que va transcendir a més als camps pròxims va fer necessari restringir diversos accessos de la CV-36 comptant amb inestimable la col·laboració de Policia Local de Torrent i Alaquàs.

L'actuació s'ha desenvolupat dins del Pla d'Actuació Conjunta en Accidents de trànsit a la Província de València, intervenint els tres cossos d'emergències de manera conjunta i coordinada.

Forces del Subsector de Trànsit de València investiguen les causes del sinistre vial i al conductor se li investiga per un suposat delicte contra la seguretat viària.

Pujar