elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SENSE DETINGUTS DE MOMENT

Reobri el cementeri de Torrent després d'un sagnant tiroteig el dia de Tots Sants

Reobri el cementeri de Torrent després d'un sagnant tiroteig el dia de Tots Sants
  • De moment no hi ha detinguts després del tiroteig entre dos clans que va acabar amb dos morts, un d'ells un veí aliè a la baralla que visitava la dona enterrada

Dot a Torrent per un Dia de Tots Sants que s'ha tenyit de sang després del tiroteig al cementeri de Torrent que va acabar aquest dilluns amb dues persones mortes i una ferida. Després de molts anys de disputes entre dos clans d'ètnia gitana que estaven enfrontats, la sang va arribar aquest dilluns al riu i va causar una víctima aliena a la disputa per una bala perduda.

El tiroteig va tenir lloc passades les deu del matí el Dia de Tots Sants, amb el cementeri ple de visitants que venien a honrar els seus difunts i amb un desplegament policial per garantir la seguretat a la zona. Cosa que no va importar a tots dos clans que van acabar a trets al cementeri parroquial.

Com a conseqüència del tiroteig, moria un home de 45 anys i el seu fill, de vint anys, era ferit de bala. Una tercera persona, un veí de 79 anys aliè a la disputa i que estava visitant la tomba de la seua dona, també va morir. En un primer moment es va pensar que havia patit un infart fruit del pànic però posteriorment es va comprovar que havia estat aconseguit per una bala perduda.

Pel que sembla, pel fet que va estendre el pànic i tots els que estaven el cementeri van ixir fugint, el descontrol va ser aprofitat pels responsables del tiroteig per ixir també fugint.

Durant tota la jornada d'aquest dilluns el cementeri ha estat tancat ja que la policia científica i la comissió judicial han estat treballant a l'interior del recinte recollint proves, indicis i vestigis, així com procedint amb l'aixecament dels cadàvers. Aquest dimarts, confirmen fonts del consistori a aquest digital, s'ha reobert el cementeri amb normalitat.

Sense detinguts de moment

Fonts de la Policia Nacional han confirmat a elperiodic.com que fins ara, no s'ha detingut cap persona encara que se segueix amb les investigacions per aclarir tots els detalls del succés que manté en suspens Torrent i les localitats veïnes.

Pujar