12 d’agost de 2020 12/8/20

Set persones resulten ferides en un incendi en un habitatge de Torrent

Set persones resulten ferides en un incendi en un habitatge de Torrent - (foto 1)
  • Dos dels ferits han hagut de ser evacuats a l'hospital per cremades

Un incendi en un habitatge de la localitat valenciana de Torrent s'ha saldat amb set ferits, dels quals dos d'ells han hagut de ser evacuats a l'hospital per cremades a les mans.

Segons informen des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i des del Consorci Provincial de Bombers de València, l'incendi va ser declarat sobre les 14.45 del dissabte al carrer Nicolau Andreu de Torrent.

Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i tres unitats de SVB, els qui van assistir a un total de set persones. L'ambulància del SAMU va evacuar a l'hospital La Fe de València a dos homes per cremades a les mans, de 48 i 41 anys d'edat, aquest últim és un bomber dels quals ha intervingut en l'extinció de l'incendi.

Per part seua, dues ambulàncies de suport vital bàsic han traslladat a l'hospital General Universitari de València a tres dones, de 73, 66 i 31 anys, totes elles per inhalació de fum.

Les altres dues persones són una dona de 62 anys i un xiquet de 13 anys que han sigut atesos per inhalació de fum i no han necessitat ser traslladats a cap centre sanitari.

L'incendi, segons els bombers, ha afectat tres habitacions de l'habitatge i les persones es trobaven atrapades en les plantes superiors i a la terrassa de l'immoble. Es desconeix l'origen del foc.

Pujar