elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc Aquàtic de Torrent prepara la seua reobertura al juliol

El Parc Aquàtic de Torrent prepara la seua reobertura al juliol
  • Hi haurà torns de matí i vesprada i romandrà tancat una hora tots els dies per a dur a terme les labors de neteja

Torrent es prepara per a la reobertura del Parc Aquàtic El Vedat dijous que ve 1 de juliol. Els usuaris podran gaudir de les instal·lacions fins al 31 d'agost en torns de matí i vesprada, amb parcel·les per a nuclis familiars.

Susi Ferrer, regidora de l'àrea d'Esports, va assenyalar la voluntat del consistori d'augmentar l'aforament del recinte fins a un màxim de 500 persones. “Volem que puguen gaudir d'aquestes instal·lacions el major nombre de persones i que el parc es convertisca un estiu més en un punt de trobada per a les famílies en un entorn immillorable. Sempre respectant les recomanacions sanitàries”, va declarar la regidora Ferrer.

Així, a partir de la setmana que ve, els usuaris podran reservar les seues entrades de manera telemàtica a través de la pàgina www.fdmtorrent.com o de manera presencial acudint a la finestreta d'accés a la piscina. L'horari serà de 10 a 14.30 i de 15.30 a 20 hores, i romandrà tancada els dilluns. El recinte romandrà tancat una hora tots els dies, de 14.30 a 15.30 per a dur a terme les labors de neteja i desinfecció pertinents. Amb la finalitat de garantir un ús segur de les instal·lacions, es vigilarà de manera exhaustiva el compliment de les mesures de seguretat.

El preu de l'entrada de dimarts a divendres seran: per a usuari jove serà de 1,20 euros, usuari adult de 1,90 euros, jubilats i pensionistes de 0,60 cèntims, xiquets menors de tres anys gratis, abonat jove FDM de 0,70 cèntims i abonat adult FDM d'1 euro. L'entrada familiar serà de sis euros i el lloguer d'una taula i quatre cadires serà d'un euro. Els dissabtes, diumenges i festius l'increment de l'entrada serà d'entre 20 cèntims a un euros depenent de la tarifa.

Pujar