elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mas del Jutge i l’associació de veïns l’Alberca celebren les seues festes estivals

El Mas del Jutge i l’associació de veïns l’Alberca celebren les seues festes estivals
  • Els veïns del Mas del Jutge van cloure les seues festes patronals amb una missa i una processó en honor dels seus patrons

  • L’associació de veïns de l’Alberca va organitzar la XVI Llegua i la I Carrera Solidària en favor del Punt d’Aliments de Torrent

MÉS FOTOS
El Mas del Jutge i l’associació de veïns l’Alberca celebren les seues festes estivals - (foto 2)

Este cap de setmana ha sigut un cap de setmana molt festiu en què diferents associacions veïnals del municipi de Torrent han celebrat les seues festes estivals.

Tota la setmana passada els veïns de Mas del Jutge van festivar les seues festes patronals en honor dels seus patrons, Sant Vicent Ferrer i Sant Lluís Bertran. Els clavaris del Mas del Jutge van organitzar un gran nombre d’activitats lúdiques i festives per a totes les edats. Tots els assistents pogueren participar en concursos de paelles i veure espectacles musicals i la tradicional cavalcada de festes. El Mas del Jutge va cloure la festivitat en honor dels seus patrons amb una missa i una processó diumenge a la vesprada.

El cap de setmana van ser també les festes estivals de l’associació de veïns de l’Alberca, que van organitzar una àmplia programació d’activitats gastronòmiques, esportives i lúdiques per a les famílies. Dissabte a les 20.00 h fou la XVI Llegua i la I Carrera Solidària organitzada per esta associació de veïns. En primer lloc es realitzà la XVI Llegua infantil i en segon lloc la I Carrera Solidària per a adults, cinc quilòmetres d’esforç i esport amb un vessant solidari. Els participants van donar aliments no peribles per a participar-hi que van estar destinats al Punt d’Aliments de Torrent. Anaren a este acte solidari com als de Mas del Jutge l’alcalde Jesús Ros, Inma Amat, regidora de Desenvolupament Sostenible, i Encarna Lerma, regidora de Sanitat.

Pujar