10 de desembre de 2019 10/12/19

Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes”

Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes” - (foto 1)
  • El candidat socialista s'ha reunit aquesta vesprada amb veïnes i veïns de la plaça Fray Antonio Panes

MÉS FOTOS
Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes” - (foto 2)
Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes” - (foto 3)
Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes” - (foto 4)

Jesús Ros ha mantingut aquesta vesprada una trobada amb veïnes i veïns de la plaça Fray Antonio Panes en un de les trobades públiques en diferents enclavaments de la ciutat. En una de les places de la ciutat que més activitat recull diàriament, el candidat Jesús Ros ha destacat la necessitat que tenen aquells que es dediquen a la política als pobles i ciutats d'estar sempre a la disposició dels veïns. “Per a això venim i per a això estem ací, per a recollir els suggeriments i poder planificar i dissenyar així, entre tots, la ciutat que voleu i mereixeu”, ha assenyalat.                          

El candidat socialista ha desgranat davant els veïns que s'han congregat en la plaça algunes de les millores que s'han portat en els últims anys en diferents barris de la ciutat i que han fet possible que “el Torrent que tenim hui és un Torrent per a les famílies, per als majors i per als xicotets”.

Jesús Ros ha animat a votar diumenge que ve pensant en “qui estan sempre a la seua disposició, qui tenen sempre la porta oberta per a escoltar els seus problemes i recollir les seues demandes”.

Al mateix temps, el candidat socialistes ha insistit en la necessitat d'un “govern fort i estable” que faça possible la posada en marxa dels projectes que facen avançar Torrent.

Anteriorment el candidat socialista s'ha reunit en la mateixa zona amb l'Associació de Veïns de Nicolás Andreu, una trobada on ha exposat el model de ciutat per als pròxims 30 anys i ha atés les propostes dels veïns.

La d'aquesta vesprada ha sigut una de l'últimes parades de la gira de trobades i reunions públics amb veïnes i veïns en carrers i places de Torrent. Des de l'inici de la campanya electoral, Jesús Ros ha passat per diferents enclavaments de la ciutat escoltant als ciutadans i recollint les seues propostes per a la construcció del Torrent del futur. Demà està prevista la celebració d'una Trobada amb la Societat Torrentina.

L'acte, que servirà d'epíleg a dues setmanes de campanya abans de la fi de campanya oficial del divendres a la nit, tindrà lloc a partir de les 19 hores en el *Hort de Trénor.

ocultar
Jesús Ros anima a votar a un alcalde “al qual els veïns puguen sempre dirigir-se i que reculla les seues demandes”
Pujar