30 de novembre de 2020 30/11/20

Folgado (PP) es reuneix amb AFAMMER davant la celebració del Dia de la Dona Rural

Folgado (PP) es reuneix amb AFAMMER davant la celebració del Dia de la Dona Rural - (foto 1)
  • Folgado: “hem de posar en valor el treball que realitza la dona en el medi rural, ja que hui dia continua sent un gran desconegut, havent de compaginar en moltes ocasions el treball en el camp amb les tasques de la llar, la cura dels xiquets"

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado s'ha reunit este matí amb Sandra Alonso, representant de l'Associació de Famílies i Dones del Medi Rural a Torrent (AFAMMER), amb motiu de la celebració  del Dia de la Dona Rural, el 15 d'octubre.

Folgado ha destacat que “hem de posar en valor el treball que realitza la dona en el medi rural, ja que hui dia continua sent un gran desconegut, havent de compaginar en moltes ocasions el treball en el camp amb les tasques de la llar, la cura dels xiquets i de les persones dependents, sense cap ajuda, amb una gran desigualtat entre hómens i dones”.

La portaveu dels populars a Torrent ha pogut conéixer millor la situació de la dona en el medi rural i les activitats que realitza AFAMMER, treballant per la igualtat real, l'emprenedoria, la formació, la cultura i la prevenció de la violència de gènere.

AFAMMER està organitzant una sèrie d'actes per tota Espanya com a commemoració del Dia de la Dona Rural que se celebra oficialment el 15 d'octubre. A més, pròximament se celebrarà el seu congrés provincial a Valéncia.

Folgado també ha afirmat que “la labor que realitza l'associació AFAMMER és fonamental per a la dona, més si cap en temps de coronavirus en els quals moltes dones han perdut la seua ocupació i han hagut de tornar a assumir tasques no remunerades, per això, és important que des d’esta associació es continue treballant per la igualtat real sobretot en el món rural”. 

Pujar