21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís per Torrent denuncia que "la cafeteria del centre de majors Sant Enric porta tancada més de 5 mesos"

  • Carme Silla “La cafeteria fou tancada per sanitat per problemes de salubritat i, a hores d'ara, encara no s’han obert els procediments per estudiar una nova licitació del servei”

El Grup Municipal de Compromís per Torrent ha preguntat a l'equip de govern en diverses ocasions sobre l'apertura de la cafeteria, rebent evasives per part del govern. Hi ha moltes persones majors del barri que el tenien com a únic recurs per garantir-se el principal àpat del dia, a més de socialitzar amb més gent del seu entorn.           

Compromís també denuncia que aquest estiu s'ha patit una plaga de panderoles i rosegadors en els Centres de Majors de titularitat municipal. Segons informen usuaris de diferents centres, la desinsectació i desratització és ineficient i insuficient, en paraules d'aquest col·lectiu cada vegada és més freqüent veure panderoles per les instal·lacions. "Entenem que tot açò és responsabilitat del regidor de l'àrea d’Atenció, Solidaritat i Transport, José Antonio Castillejo, que hauria de prioritzar el benestar dels nostres majors mes enllà d’organitzar setmanes temàtiques" ha destacat la regidora de Compromís.

En paraules de Carme Silla, "El control de plagues és insuficient, i una vegada més hem de denunciar la inacció per part del govern de Ros". El grup municipal de Compromís ja va denunciar fa unes setmanes que l'Ajuntament prefereix gastar-se 150.303,42 € en pantalles LED en lloc d'augmentar el pressupost al control de plagues, que un any més continua sent insuficient.

Pujar