20 d’octubre de 2020 20/10/20

Claramonte: "Cs Torrent es preocupa pels problemes dels veïns de l'Associació de Ramón y Cajal i adjacents"

Claramonte: "Cs Torrent es preocupa pels problemes dels veïns de l'Associació de Ramón y Cajal i adjacents" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs adverteix que "el govern ha de treballar per a tots, sense distinció de veïns de primera ni de segona"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha manifestat que “la nostra formació es preocupa pels problemes que arrosseguen els veïns de l'Associació de Ramón i Cajal i adjacents”. "El govern del Sr. Ros ha de treballar per solucionar les necessitats i problemes de tots els torrentins sense distinció de veïns de primera i de segona, ja que tots paguem els nostres impostos", ha criticat el regidor.  

En aquest sentit, Claramonte ha destacat que "estem per fer política útil, però l'actitud del govern socialista de mirar cap a un altre costat en aquestes qüestions i anteposar la gestió d'autobombo en infraestructures o en matèria esportiva, fa difícil i deixa molt a desitjar". 

D'altra banda, l'edil de la formació taronja, ha lamentat que "els regidors de Vox els importe poc el medi ambient al seu municipi". Claramonte ha explicat que “és l'únic partit que ha votat en contra en el ple ordinari, celebrat aquest dijous, sobre la moció presentada de Compromís del pla integral de residus amb una esmena inclosa de Cs Torrent per a la seua aprovació".  

Pujar