elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Claramonte advoca per adaptar l'FP a les demandes empresarials per a promoure l'ocupació

Claramonte advoca per adaptar l'FP a les demandes empresarials per a promoure l'ocupació
  • El candidat de CS a l'alcaldia de Torrent visita l'IES La Marxadella i presenta les seues propostes educatives

MÉS FOTOS
Claramonte advoca per adaptar l'FP a les demandes empresarials per a promoure l'ocupació - (foto 2)

L'alcaldable de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha advocat per “adaptar les matèries que s'imparteixen en la Formació Professional dels centres de Torrent i els Centres de Professionalitat a les demandes empresarials per a promoure l'ocupació”. “Això ajudaria a la contractació de majors de 50 anys i persones amb dificultats a l'hora de trobar treball”, ha defensat

A més, Claramonte ha proposat “crear itineraris per a la qualificació professional per experiència laboral destinats especialment a les dones torrentines amb experiència laboral, però sense formació”.

D'altra banda, ha destacat Claramonte, “és necessari treballar per la integració de la població migrant amb cursos de castellà i valencià, i les escoles tallers”.

Claramonte ha detallat aquestes mesures després de visitar l'IES La Marxadella on ha vist el vehicle que han fabricat en els propis tallers del centre un grup d'alumnes de grau mitjà de carrosseria i electromecànica i superior d'automoció. “Tenim molta sort de comptar amb un centre d'FP referent a la província i la Comunitat com és l'IES Marxadella”, ha subratllat.

En la mateixa línia, ha esgrimit, “hem d'apostar per aquesta formació amb la qual l'alumnat torrentí ix molt ben preparat sobre diferents modalitats professionals i amb molta eixida laboral, ja que els permet realitzar pràctiques i posteriorment, les empreses del propi municipi els contracten sense necessitat que els nostres joves hagen d'eixir de la ciutat”.

Pujar