elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Acte oficial de presentació dels Premis Ciutat de Torrent

Acte oficial de presentació dels Premis Ciutat de Torrent
  • Els autors participaren en una vetlada literària celebrada al Museu de l’Horta Sud

MÉS FOTOS
Acte oficial de presentació dels Premis Ciutat de Torrent - (foto 2)

Ahir de vesprada es va celebrar la presentació oficial de les obres guanyadores del Premi Ciutat de Torrent, en un acte presidit per personalitats i autoritats vinculades al món de la cultura i les lletres valencianes, i amb la presència destacada de l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’educació, Patrícia Sáez, qui comentà que “després de vint anys, es pot considerar els Premis Ciutat de Torrent han esdevingut un referent en l’escena cultural de València amb la promoció de la llengua i la literatura de qualitat escrita en valencià”.

El Museu Comarcal de l’Horta Sud va reunir -amb l’estricta observació  de les actuals mesures sanitàries- a vora una cinquantena de espectadors i oients amb els guanyadors de la passada edició d’aquest certamen literari ja consolidat a l’agenda cultural torrentina.

En l’acte oficial de presentació, Isabel García Canet, Salvador Lauder i Maurici Belmonte van prendre la paraula per oferir la lectura d’alguns fragments de les seues obres. L’escriptora i poetessa M. Carmen Sáez i el músic Rubén Suárez, Ambdós amenitzaren amb lletra i música aquesta vetlada literària que conclogué amb el repartiment entre els assistents d’exemplars dels llibres guanyadors del premi.

Pujar