22 d’octubre de 2019 22/10/19

Torreblanca mostra els seus atractius turístics en la fira Street Màrqueting València

Torreblanca mostra els seus atractius turístics en la fira Street Màrqueting València - (foto 1)
  • El turisme d'experiències, familiar i de naturalesa han estat els principals eixos d'aquest aparador turístic

Torreblanca ha mostrat els seus atractius turístics en la fira Street Màrqueting València, celebrada aquest cap de setmana al centre de la capital del Turia, on el municipi ha comptat amb un expositor per donar a conèixer la seva àmplia oferta.

La Regidoria de Turisme ha editat nou material per desenvolupar aquesta acció de promoció turística, amb la qual s'ha arribat a un nombrós públic. El turisme d'experiències, familiar i de naturalesa lligat a les possibilitats del Parc Natural El Prat, a la platja o a les diferents jornades gastronòmiques han estat els principals eixos d'aquest aparador turístic.

Després de la seva assistència a FITUR al gener, aquest any Torreblanca ha estat present en les fires de Pamplona, Sant Sebastià, Bilbao, Barcelona o Saragossa.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'apostem per la presència en les fires turístiques, ja que és un gran oportunitat per promocionar el municipi i atraure a nous visitants. A més, aquesta acció a València és molt interessant per l'època de l'any, ja que és ara quan el públic està organitzant les seves vacances'.

ocultar
Torreblanca mostra els seus atractius turístics en la fira Street Màrqueting València
Pujar