Castellano

Torreblanca convoca un curs de cultiu ecològic d'hortalisses

  La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca ha convocat el curs 'Conreu Ecològic d'Hortalisses', iniciativa orientada a seguir avançant a través de la formació cap a l'aplicació de tècniques ecològiques en productes locals com el meló, el tomàquet o el boniato.

  L'Espai Natura de Torreblanca acollirà aquest curs gratuït, que se celebrarà del 5 al 12 de març de 18 a 21 hores. A més de les sessions centrades en el cultiu d'hortalisses, la formació també inclou dues taules rodones sobre la incorporació a l'horticultura ecològica i sobre experiències de comercialització.

  La inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se en el Departament d'Agricultura situat en la primera planta de l'Ajuntament, en el correu esexag_vilareal@gva.es o via telefònica en el 964336620 o 964420411.

  Aquesta iniciativa està impulsada per la Regidoria d'Agricultura, la Fundació Global Nature i la Conselleria d'Agricultura i està emmarcada en la primera convocatòria d'Apadrinaments en Espais Naturals del Projecte Libera.

  El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha destacat que 'la nostra aposta per l'horticultura ecològica ens ha portat a desplegar un ampli ventall de cursos que estan atraient a un nombrós públic i que han aconseguit la posada en marxa de diferents parcel·les ecològiques en el municipi.

  Els interessats en temes d'agricultura ecològica tenen amb aquest curs una nova oportunitat per seguir avançant i diversificant aquest tipus de cultius'.

  Pujar