22 d’octubre de 2019 22/10/19

Torreblanca augmenta els usuaris de l'autobús a la platja

Torreblanca augmenta els usuaris de l'autobús a la platja - (foto 1)

  La Regidoria de Turisme de Torreblanca ha constatat un augment del 20% del nombre d'usuaris de l'autobús que connecta el municipi i la platja després dels primers dies de la prestació del servei a la franja horària de migdia, una de les principals millores introduïdes aquest estiu amb l'objectiu de millorar les possibilitats de mobilitat entre els dos nuclis urbans en la temporada de màxima afluència turística.

  Des d'aquest mes de juliol i fins a finals d'agost veïns i visitants poden fer ús del servei a les 14, 15 i 16 hores des de Torreblanca i a les 14:30, 15:30 i 16:30 hores des de Torrenostra, novetat que s'afegeix a la reducció del preu del bitllet a la meitat i a l'augment de parades i freqüència, millores efectuades en els últims dos anys.

  Amb la finalitat de facilitar l'ús a persones amb dificultats de mobilitat l'any passat també es va modernitzar aquesta línia de transport amb un autobús adaptat.

  El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'la posada en marxa del servei d'autobús al migdia està aconseguint resultats molt positius, ja que la major afluència d'usuaris ja s'ha notat en aquestes dues primeres setmanes de funcionament. Aquesta realitat ens indica que estem atenent una necessitat real i millorant l'experiència turística d'aquells que ens visiten'.

  ocultar
  Torreblanca augmenta els usuaris de l'autobús a la platja
  Pujar