6 de desembre de 2019 6/12/19

Ferrando: “És una llàstima que el PSOE de Torreblanca solament s'haja posat a treballar quan s'acosten les eleccions”

Ferrando: “És una llàstima que el PSOE de Torreblanca solament s'haja posat a treballar quan s'acosten les eleccions” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, ha celebrat que l'esquerra torreblanquina, PSOE i Compromís, al costat dels dos exconcejales de Ciutadans, “vaja a donar resposta d'una vegada per sempre a les demandes veïnals traslladades pel PP al llarg dels últims anys i que, per la seua desídia i evident deixadesa de funcions, havia caigut en sac trencat tota la legislatura privant als veïns de més i millors serveis o fins i tot de serveis mínims”.

  L'alcaldable popular ha realitzat aquestes declaracions després que l'Equip de Govern anunciara que a la fi de mes s'escometran actuacions en matèria de millora dels parcs infantils de la localitat. Un anunci que, tal com ha subratllat Ferrando, “portem anys esperant i que únicament ara, amb les eleccions molt a la vora, sembla que es va a materialitzar”.

  I és que tal com ha incidit la candidata popular a l'alcaldia, “portem tota la legislatura denunciant el mal estat d'espais públics com a parcs infantils, camins rurals o el nostre litoral. Quatre anys veient com l'Ajuntament mirava cap a un altre costat a l'hora de resoldre els problemes dels torreblanquinos i és solament ara, quan veuen les urnes en l'horitzó, quan es posen a treballar amb una fi clarament electoralista”.

  És per açò que Ferrando espera que encara que “solament queden dos mesos i, esperem, a partir del 26 de maig puguem deixar en el passat aquesta legislatura infausta per a Torreblanca, l'esquerra es pose a treballar d'una vegada pels seus veïns i deixe d'aferrar-se als despatxos”.

   

  ocultar
  Ferrando: “És una llàstima que el PSOE de Torreblanca solament s'haja posat a treballar quan s'acosten les eleccions”
  Pujar