21 de setembre de 2020 21/9/20

Ferrando: “La deixadesa i incompetència del PSOE ha retardat ‘sine die’ el PAI Golf”

Ferrando: “La deixadesa i incompetència del PSOE ha retardat ‘sine die’ el PAI Golf” - (foto 1)

  “El PAI Donya Blanca Golf s'ha convertit, per desgràcia, en el principal exponent del que és el PSOE de Torreblanca. I és que la deixadesa i incompetència dels socialistes ha sigut el principal fre per a retardar sine die un projecte que amb més compromís i responsabilitat i menys desídia podria ser ja una realitat”. Així de rotunda s'ha expressat la candidata del Partit Popular de Torreblanca, Maria Ferrando, a l'hora d'analitzar “l'enquistada situació en la qual es troba el PAI, única i exclusivament, per culpa del PSOE”.

  A aquest respecte, l'alcaldable popular ha volgut realitzar un exercici de pedagogia “enfront de la demagògia socialista i ha la seua falta de ganes de treballar”. No en va tal com ha explicat Ferrando, “pel que fa al PAI Golf totes les gestions s'han realitzat amb el PP en l'Ajuntament mentre que el PSOE l'única cosa que ha fet és veure passar el temps sense fer res sobre aquest tema”.

  En aquest sentit, la candidata a l'alcaldia ha lamentat que l'actual Equip de Govern (PSOE, Compromís més els dos exconcejales de Ciudadanos) “hagen tardat fins a 3 anys i mitjà a tornar a licitar el PAI Golf, la qual cosa ha comportat entre altres coses que ens afecte de ple el PATIVEL que de no desenvolupar-se el PAI immediatament, el sòl tornarà a adquirir la seua condició de rústic no edificable”. “Una situació que”, ha afegit la regidora popular, “s'haguera pogut evitar de no haver-se perdut quatre anys al no fer la corresponent reparcel·lació i no perdre després 3 anys i mitjà a tornar-ho a licitar”.

  Cal destacar, a més, “que el súmmum de la inoperància i la incapacitat mostrada pel PSOE, s'ha traduït en les noves Bases de Licitació. Unes bases que el Secretari Municipal ha qualificat en el seu informe d'il·legals i possibles causes de nul·litat. De fet, com a conseqüència la plica va quedar deserta al no presentar-se ningú en un projecte que supera els 50 milions d'euros”.

  A tot açò cal sumar-li la instal·lació de la subestació elèctrica necessària per al desenvolupament del PAI, “i iniciades les negociacions amb Iberdrola pel PP i contemplada abans l'execució fins al punt d'adquirir els terrenys imprescindibles per a la seua construcció. S'han penjat les medalles del treball que no han fet així que esperem que encara que solament els queden menys de dos mesos comencen a treballar d'una vegada per sempre pels torreblanquins”.

  Pujar